7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række e-forretninger tilbyder nu om dage diverse leveringsformer. En der er meget almindelig er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter dine nye produkter når du har lyst. Denne er altså usædvanlig fremkommelig, og oftest endvidere den mest betalelige leveringsform.

Du bør lige så vel tænke over at vælge udbringning til din lejlighed eller til dit arbejde. Den er i regelen en kende mere omkostningsfuld, men desuden ret så ukompliceret. Den billigste leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som dog kræver at du befinder dig med kort afstand til online webshoppens adresse.

Leveringshastigheden kan være usædvanlig afgørende i tilfælde af at vi mangler dine nye produkter med det samme, så derfor er det skam afgørende at vi gransker det forventede leveringstidspunkt for det aktuelle produkt.

Flere e-firmaer i Danmark garanterer levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter, men glem ikke at det er afhængig af at ordren indsendes tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen afsendt inden lagermedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere forretninger på nettet garanterer portofri levering, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du indkøber for en bestemt sum. I øvrigt må du udvælge den billigste løsning til levering, der ofte – uden hensyn til om du bor tæt på Holstebro, Farum eller Hammel – er at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted.

Efterse om e-butikken er tilsluttet e-mærket

Det er jo yderst fremkommeligt for almindelige mennesker at finde information om priser i blandt flere netshops og derved har en hel del shops på nettet set sig nødsaget til at stampe prisniveauet på mange af deres produkter – til piger og drenge, og ligeledes til damer og herrer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange yde gratis fragt.

Det kan ikke desto mindre være gunstigt at analysere nogle få online webshops efter rabatkoder forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er sikret at indhente den laveste pris.

Du må bare huske på, at når en online shop annoncerer et produkt til en udsalgspris som kan virke enormt overkommelig, så burde det undertiden være et fingerpeg om en bedragerisk netbutik. Handler med kort er dog indbefattet af en retningslinje, som begunstiger køber imod svindlende e-forretninger.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du anvende et tilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at betale beløbet af flere omgange.

Et fingerpeg om at webshoppen forsvarer de officielle regler

Forinden folk shopper i en online virksomhed bør de på en vis måde gennemlæse webshoppens forretningsaftale, men det er oftest ikke særlig morsomt.

Et nemt alternativ kan derfor være at efterse om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket almindeligvis er et tegn på at webshoppen forstår de officielle danske regler, udover at internet forhandleren hyppigt føres tilsyn med af fagmænd som er inde i lovene på området. Det er en rigtig god mulighed for at blive hjulpet, når du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb. Se mere.

Ligeledes foreslår vi at kunden er sat ind i de mest basale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen, f.eks. hvilken byttepolitik internet virksomheden garanterer. I den relation er det ligeledes afgørende, at man stadig opbevarer ens faktura, så man til enhver tid vil kunne vidne om bestillingen, uden hensyn til om man søger en vare til en mand eller kvinde.

Trustpilot præsterer immervæk pålidelige muligheder

Trustpilot leverer visse fantastiske løsninger til at kortlægge forskellige øvrige konsumenters opfattelser og af den grund stiller vi forslag om, at du gennemsøger e-shoppens ratings før du køber.

Facebook frembyder tilsvarende fuldstændig anstændige muligheder for at få et kig ind i online shoppens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en række e-forretninger hvor det er muligt at udfærdige en vurdering af ordreforløbet, hvilket lige så vel må anvendes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af reklamer. Vi samarbejder med mange internet shops i Danmark hvori vi promoverer butikkernes tilbud, og indkasserer betaling ifald en af de besøgende på vores hjemmeside foretager et indkøb.

Fakta om produkter og internet handler værnes om hyppigt, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for reguleringer der er blevet realiseret siden vi senest opdaterede de anvendte informationer.