7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række online selskaber tilbyder nu om dage et bredt udvalg af muligheder for levering. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente din bestilling når du har lyst. Den er jo i høj grad bekvem, og desuden derudover den prisbilligste leveringsform.

Du burde lige så vel afveje for og imod at få pakken leveret til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen viser sig oftest en sjat mere pebret, men endvidere ret smart. Den prisbilligste slags levering vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, som jo beroer på at du har bopæl i nærheden af internet selskabets hjemsted.

En hel del internet varehuse byder på dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre, der dog kræver at bestillingen anbringes forinden et fastslået klokkeslæt, sådan at de kan nå at få varerne fikset før logistikmedarbejderne har fyraften.

Flere internet forhandlere frembyder levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der aftages for en konkret sum. Alternativt skal du vælge den mest betalelige fragtmulighed, som ofte – uanset om du bor nær København, Skive eller Hadsten – vil blive at få kørt dine produkter til et udleveringssted.

Shopping på nettet er årsag til butiksdød

Det er virkelig smertefrit for enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på tværs af online shops på www.kreavis.dk og altså har flertallet af e-butikker været nødt til at tvinge priserne på specielt deres bedst i test produkter – til børn, men også til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange yde gebyrfri levering.

Det kan dog trods alt blive smart at analysere nogle enkelte online virksomheder efter udsalg inden du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at afbetale prisen ude i fremtiden.

Før folk køber i en butik behøver de i virkeligheden få overblik over virksomhedens handelsaftale, men det er normalt ikke specielt ophidsende.

Et andet forslag er at kontrollere om online firmaet er medlem af e-mærket, som bør være en tryghed om at online forretningen respekterer gældende dansk lovgivning, samt at den regelmæssigt overværes af sagkyndige som har meget erfaring med retningslinjerne. Derudover tilbydes du mulighed for en håndsrækning, når du oplever problemer i forbindelse med din handel.

Yderligere anbefaler vi at man er omhyggelig omkring de mest centrale reglementer gældende for handlen, som fx hvilken byttepolitik internet forretningen har. I den relation er det også essesentielt, at man når som helst opbevarer sin kvittering, så man fremadrettet kan bevise sin bestilling, ligegyldigt om du er på indkøb til en mand eller kvinde.

Kontrolleres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om lovene på området

Trustpilot genererer sådan set fine løsninger til at eftersøge ganske mange tidligere kunders ratings og derved er det godt, at du ser nærmere på e-forretningens anmeldelser inden du færdiggør din shopping.

Facebook tilbyder ligeledes temmelig habile genveje til at få indtryk af online shoppens pålidelighed. Her ses en del shops på nettet som tilbyder kunderne at offentliggøre en omtale af købsoplevelsen, hvilket tillige kan anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Informationer angående varer og internet webshops opretholdes hele tiden, men vi kan desværre ikke garantere imod reguleringer der måtte være iværksat efter sidste opdatering af de viste data.