7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del online varehuse udlover nu om dage en lang række forskellige leveringsmåder. En yndling er for øjeblikket pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter når det passer dig. Fragtformen er nemlig temmelig fremkommelig, og desuden også den mest prisbevidste form for levering.

Du kunne på samme måde udse dig at bestille ordren til levering til din privatbolig eller til dit arbejde. Metoden er godt nok en tand mindre prisbillig, men til gengæld i høj grad nem. Den prisbilligste fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-butikkens lager.

Antal dages levering er rigtig aktuel ifald man står og skal bruge dine nye varer om kort tid, så af den grund er det ganske aktuelt at du efterser den forventede leveringsdato for den vedkommende vare.

Adskillige internet varehuse tilbyder muligheden for dag-til-dag levering på en række af deres varenumre, men vær på vagt da det forudsætter at ordren køres igennem forud for et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få ordren hen til fragtfirmaet før medarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte firmaer på nettet garanterer gebyrfri levering, men i mange tilfælde er det påkrævet at der bestilles for en præcis sum. Derudover burde man snuppe den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde – uanset om man opholder sig nær Randers, Birkerød eller Lystrup – vil være at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop.

Levering til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse

Det er i dag særdeles enkelt for enhver at søge sig frem til priser i blandt diverse e-shops og på grund af dette har de fleste online forretninger ikke kunne lade være med at tvinge salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til babyer og børn, og endvidere også til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange frembyde gratis levering.

Derfor kan det imidlertid være tiden værd at besigtige nogle forskellige online shops efter rabat inden du placerer ordren, så man er skudsikker på at få fat i den prisbilligste pris.

Man bør imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en forretning på nettet reklamerer en vare for en pris der er hamrende favorabel, kunne det undertiden være et tegn på en bedragerisk shop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfavnet af en lov, der forsvarer køberen overfor snydagtige netbutikker.

Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere omkostningerne af flere omgange.

Forinden nogen shopper på en forretning på nettet bør de principielt læse e-butikkens forretningsbetingelser, men det er ofte en omfattende opgave.

En anden valgmulighed kunne derfor være at se om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, grundet at det bør være et fingerpeg om at online firmaet opfylder dansk lovgivning, tillige med at e-forretningen lejlighedsvis kontrolleres af eksperter der har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Desuden tilbydes du anledning til at få hjælp, ifald du udsættes for vanskeligheder med dit køb.

For øvrigt er det at foretrække at du er vidende om de væsentligste vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen, fx den returneringsret forretningen har. På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man når som helst gemmer ens ordremail, således man når som helst kan bevise købet, uanset om man skal købe gave til en voksen eller et barn.

Diverse forskellige former for levering

Trustpilot byder på flere fornemme genveje til at se nærmere på ganske mange aktuelle brugeres betragtninger og herved er det at foretrække, at du sonderer online forretningens omtaler forud for at du bestiller.

Facebook frembringer tillige tilpas passende muligheder for at få indtryk af internet selskabets pålidelighed. Herinde ser vi nogle shops på nettet som giver kunderne mulighed for at publicere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere må drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

Data omkring tilbud og e-forhandlere opdateres fra tid til anden, men vi tager ikke ansvar for korrektioner der er iværksat siden seneste opdatering af websitets oplysninger.