7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange netbutikker i Danmark foreslår heldigvis mange forskellige muligheder for fragt. Den mest moderne er i øjeblikket levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente din ordre lige når det passer dig. Løsningen er nemlig ualmindeligt ukompliceret, og mange gange endda den mest betalelige leveringsversion.

Du bør lige så vel foretrække at få ordren sendt hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Den bliver beklageligvis en sjat mere bekostelig, men derudover super ukompliceret. Den billigste leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du befinder dig i nærheden af online butikkens adresse.

Adskillige internet handler stiller garanti om dag-til-dag fragt på mange af butikkens produkter, men vær obs på at det nødvendiggør at du bestiller tidligere end et fastsat tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få pakken distribueret forud for at pakkepersonalet tager hjem.

En række webbutikker præsterer portofri levering, men i mange tilfælde kun ifald man bestiller for et bestemt beløb. I øvrigt skal man overveje den mindst kostelige leveringsform, som mange gange – ligegyldigt om du bor ved Helsingør, Kalundborg eller Bjerringbro – er at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted.

Bestil til dit hus eller til dit arbejdes adresse

Det er jo særligt ukompliceret for forbrugerne at sammenligne priser hos diverse e-forhandlere hos Dandele og til gengæld har flere e-shops været nødt til at trykke salgspriserne på deres produkter – til børn, og ligeledes også til mænd og kvinder – markant, og endda nogle gange garantere fragt uden beregning.

Derfor kan det imidlertid vise sig gunstigt at udforske nogle forskellige forretninger på nettet efter tilbud inden du shopper, således at du er skråsikker på at antage den bedste pris.

Vi anbefaler betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at godtgøre pengene over et længere tidsrum.

Inden folk køber i en online webshop kunne de på en vis måde gennemse deres forretningsbetingelser, dog er det tit en tidskrævende opgave.

En nem løsning kunne måske være at finde ud af om netbutikken er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er et tegn på at online webshoppen overholder de danske retningslinjer, samt at e-shoppen hyppigt overvåges af eksperter der er inde i vilkårene. Derudover tilbydes du chance for opbakning, ifald du møder dilemmaer som følge af dit indkøb.

Derudover foreslår vi at man er klar over de mest relevante vedtægter der kan have indflydelse på købet, for eksempel hvilken returret internet forhandleren bruger. Her er det tillige vigtigt, at man når som helst beholder ens faktura, således man i fremtiden vil kunne eftervise ordren, hvad end du er på udkig efter produkter til en pige eller dreng.

Revurderes af fagfolk som mestrer de gældende love

Trustpilot tilbyder evigt fine chancer for at vurdere forskellige tidligere forbrugeres anmeldelser og af den grund kan det være til hjælp, at du gennemgår online forretningens ratings før du færdiggør din shopping.

Facebook yder på samme måde en række fornemme genveje til at få et kig ind i online firmaets pålidelighed. Her ser vi mange internet selskaber hvor folk kan afgive en vurdering af ordreforløbet, som tillige må benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Websitet er finansieret af annoncer. Vi har faste samarbejder med mange internet butikker eftersom vi publicerer deres produkter, og får betaling såfremt de besøgende vi sender videre foretager et indkøb.

Data om varer og e-firmaer værnes om tit, men man kan ikke stille os ansvarlig for modifikationer der er implementeret efter at vi sidste gang opdaterede sidens data.